NIX<18 - PLAATS NU JE BESTELLING - LEVERING BINNEN 7 DAGEN

Over ons: het verhaal achter De Kleine Wijnboer

Ons avontuur begint in de Orcia, een gebied in Toscane Italië. Op een steenworp afstand van de Brunello velden hebben we twee uitzonderlijke wijnmakers gevonden: Campotondo en Poggio Grande. In de Saar in Duitsland werden we overweldigd door de witte wijnen van Weingut Cantzheim. En een champagne kon natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Met generaties lange ervaring in het vervaardigen van smaakvolle champagnes hebben we met Belin en Marquette twee bruisende samenwerkingen.

Wij zijn met z'n vieren al vele jaren wijnliefhebbers. Hebben het er vaak over gehad, maar in september 2020 de stap gezet om De Kleine Wijnboer op te richten. Ons doel is om de pareltjes van onbekende kleine wijnboeren naar Nederland te halen. Wijnen die verrassen, die avonden gezellig maken, maar bovenal wijnen die heerlijk smaken.

Wilbert heeft in Italië zijn eigen wijngaard, Guy importeert al jaren champagne van kleine boeren, Hendrik Jan bezoekt al vele jaren wijnboeren en -beurzen over de hele wereld en Sander houdt gewoon van wijn.  

Op de dag van de oprichting van de Kleine Wijnboer.

Van links naar rechts: Sander, Guy, Wilbert, Hendrik Jan